umbrosa icarus

Umbrosa-parasols.nl is onderdeel van Ernst Baas Tuininrichting, dé specialist voor uw buitenruimte. Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw tuin en terras.

De tuin is een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving. De inrichting ervan is bepalend voor de sfeer. Daarom adviseren we u graag over de inrichting die bij u en uw tuin past. Zo creëren we samen een smaakvolle buitenruimte waar u met volle teugen van kunt genieten.

Bestel direct… of kom bij ons langs!

Umbrosa parasols vormen een uniek en zeer hoogwaardig segment zonwering. Als u bekend bent met het merk weet u ongetwijfeld wat we bedoelen. In dat geval kunt u via onze shop de populaire modellen Spectra en Icarus direct bestellen.

Wij begrijpen echter ook dat u de parasols graag eerst met eigen ogen wilt zien en de kwaliteit van de gebruikte materialen wilt voelen. Dat kan in onze inspiratieruimte in Waddinxveen waar we diverse sfeerkamers hebben ingericht. U vindt er uitsluitend tuinmeubels en tuinaccessoires in het hoge segment. Kortom, de perfecte plek om inspiratie op te doen.

Ernst Baas eigenaar
Mark ontwerper adviseur
Contact

Stuur ons een mail, u krijgt binnen 24 uur antwoord.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search