umbrosa icarus

Umbrosa-parasols.nl is onderdeel van Ernst Baas Tuininrichting, dé specialist voor uw buitenruimte. Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw tuin en terras.

De tuin is een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving. De inrichting ervan is bepalend voor de sfeer. Daarom adviseren we u graag over de inrichting die bij u en uw tuin past. Zo creëren we samen een smaakvolle buitenruimte waar u met volle teugen van kunt genieten.

Bestel direct… of kom bij ons langs!

Umbrosa parasols vormen een uniek en zeer hoogwaardig segment zonwering. Als u bekend bent met het merk weet u ongetwijfeld wat we bedoelen. In dat geval kunt u via onze shop de populaire modellen Spectra en Icarus direct bestellen.

Wij begrijpen echter ook dat u de parasols graag eerst met eigen ogen wilt zien en de kwaliteit van de gebruikte materialen wilt voelen. Dat kan in onze inspiratieruimte in Waddinxveen waar we diverse sfeerkamers hebben ingericht. U vindt er uitsluitend tuinmeubels en tuinaccessoires in het hoge segment. Kortom, de perfecte plek om inspiratie op te doen.

Ernst Baas
Ernst Baas
Mark Hoogendoorn
Mark Hoogendoorn
Contact

Stuur ons een mail, u krijgt binnen 24 uur antwoord.

0

Start typing and press Enter to search